ZijActief Ell

ZijActief Ell

De kracht van samen!

ZijActief Limburg

Met ruim vijfduizend leden in 63 lokale afdelingen is ZijActief Limburg het grootste vrouwennetwerk van Limburg. Samen met andere vrouwen komen we op voor elkaar, ontmoeten we elkaar en ontwikkelen we onze talenten. Samen met vrouwen in heel Limburg ondernemen we veel. Van gezellige wandelingen en een filmavond tot dialogen tijdens themabijeenkomsten en scholingen. In dat samen schuilt de kracht van ZijActief Limburg.

ZijActief Limburg is dé plek voor vrouwen die ondernemend zijn, van aanpakken weten en midden in het leven staan. Bij ZijActief ontmoet je vrouwen en gaan we de verbinding met elkaar aan. We inspireren en moedigen elkaar aan om samen te werken en ons te blijven ontwikkelen. Samen werken we aan een sterke positie en zichtbaarheid van vrouwen in onze samenleving.

 

Maatschappelijke organisatie

Grootste vrouwennetwerk van Limburg

Met bijna 5.000 leden in 63 afdelingen is ZijActief Limburg het grootste vrouwennetwerk van Limburg. Bij ZijActief Limburg staat samenwerken, ontmoeten, talentontwikkeling en het delen van ervaringen centraal. ZijActief geeft hier vorm aan door lokaal, regionaal en provinciaal gevarieerde activiteiten en boeiende themabijeenkomsten te organiseren. Ook stimuleert ZijActief Limburg haar leden graag bij hun persoonlijke ontwikkeling of hun inzet voor de gemeenschap, bijvoorbeeld als vrijwilliger. ZijActief Limburg is een maatschappelijke organisatie.